Jeg er af den type, der altid lige undersøger markedet for diverse ting jeg gerne vil anskaffe mig – sådan var det også, da jeg skulle have en ny robotplæneklipper. Jeg havde jo set dem køre rundt på andre menneskers græsplæner, og syntes at det var genialt at kunne få slået sit græs, mens jeg var på arbejde. Så jeg fandt hjemmesiden Bolig-produkter.dk og fandt det link der hed Se mere, så jeg lige kunne få de sidste specifikationer med. Selvom man kan læse sig til meget, kan jeg også godt lide at se tingene fysisk og lige røre ved dem – så jeg kørte til Juelsminde og lurede den af. En af deres medarbejdere kom hen og hjalp mig med at tage den sidste beslutning, nemlig at købe den.

Robotplæneklipper kontra almindelig

Jeg kiggede selvfølgelig også lige på en af de her almindelige plæneklippere, men vendte hurtigt tilbage til en Robotplæneklipper, og fik en god vejledning om, hvordan jeg fik den i gang derhjemme, for der var jo lige noget ledning der skulle ned i jorden at ligge, og så skulle det lille Robot plæneklipper hus også gøres klar. Min søn fik lov til at hjælpe mig med at få app og Robot plæneklipperen til at køre derhjemme. Jeg var meget overrasket over hvor mange andre spændende ting jeg kunne få hos Bolig-produkter.dk udover min Robotplæneklipper. Så det resulterede i at der lige røg en løvsuger og kantklipper med i købet – så var jeg godt kørende sommeren over sammen med mit nye udstyr.

SHARE
RELATED POSTS
Sund kost betyder mere overskud
Professionel malerarbejde i Nordjylland
find fine højbede til din have