Er du på udkig efter Mobiltrapper, skulle du tage og kigge forbi Mobilhegn.dk.


Mobilhegn leverer løsninger indenfor sikkerhed til byggepladser, og kan bl.a. levere perfekte løsninger indenfor salg og leje af deres eftertragtede sikkerhedsrækværk og mobiltrapper.

Mobilhegns helt store ekspertice er sikkerheden på byggepladser, og her kan de holdbare sikkerhedsrækværk anvendes på alle byggepladser og Mobilhegn garanterer at de lever op til alle sikkerhedskrav.

ECO gangbroer

En gangbro eller fodgængerbro er en bro, der gør det muligt for fodgængere at komme over veje, jernbaner, dale, vandløb, åbne kanalgrave mv.

Gangbroer fra Mobilhegn er udarbejdet i træ og aluminium. Hvilket gør dem både holdbare og stabile. De leveres i 2 forskellige længder på henholdsvis 2,2 og 3,2 meter. De kan med fordel anvendes på byggepladser, hvor Mobilhegns gangbroer er ideelle.

Gangbroerne er udstyret med 4 løfteøjer, så de hurtigt kan flyttes med en kran eller lignende.

Hos Mobilhegn tilbyder vi både salg og leje af gangbroer.

High Visibility Anti Climb mobilhegn

High Visibility Anti Climb mobilhegn er et hegn som er mere finmasket end standard mobilhegn, hvilket gør det meget svært at kravle i. Med et top og sideramme lavet i ét stykke metal, er det et hegn som er utrolig holdbart.

Bestil i dag ? få leveret i morgen

Mobilhegn ved at det forpligter at være Danmarks førende leverandør af mobilhegn. Det skal være hurtigt, nemt og billigt. Derfor kan du hurtigt og nemt beregne din pris og lave en bestilling. Sikkerhedsrækværk leveres fra dag til dag.

h3>Lynhurtig udrykning

SHARE
RELATED POSTS
Det rette PU gulv til den rette brug
Lampe
Kalundborg Skov Park Have