Var lige inde på Nikopouches hjemmeside, og opdagede at man skifter navnet på den snus der hedder Lyft til Velo – Anede det ikke, så måske er der også andre der ikke lige ved det. Jeg selv er blevet lidt afhængig af den her hvide snus, der ikke farver mine tænder gule når jeg for eksempel er i byen. Jeg elsker smagen af Lyft Freeze, og så kan jeg jo regne ud at den vel kommer til at hedde VELO Freeze i fremtiden. Det er underligt at jeg er blevet så glad for at tage snus – det er ligesom blevet en dille i min omgangskreds. I starten grinede vi af hinanden, når vi lagde disse små hvide poser under læben eller tungen – vi så godt nok sjove ud – en af vennerne kom ligefrem til at ligne en abe, da han skulle drikke samtidig.

Hvid snus Lyft

Jeg kan godt mærke at det er lidt svært for mig bare lige at ændre navnet, lige her når jeg skriver – men sådan er det bare. Nu er det jo heller ikke den store videnskab, og jeg er da sikker på at jeg kan få min snus alligevel, om det hedder det ene eller det andet. Jeg ved jeg kan få det hos Nikopouches og det er hovedsagen for mig. Vi hygger os med det når vi er i byen, eller når vi er på de lange flyve ture hvor man jo ikke må ryge i rigtig mange timer – så har jeg dem altid lige ved hånden.

SHARE
RELATED POSTS
Hvorfor Gulvafslibning er Vigtigt for dit Hjem
Skydelåger til garderoben
Forståelse af tiltrækningen af smykker for kvinder