Findes der noget smukkere på en dansk sommerdag, end Dannebrog der knejser så smukt i vinden og de rød/hvide farver, der strækker sig mod den himmelblå farve for oven, At have et flag i haven er efterhånden en velkendt tradition for mange danskere, der har hus og have, og det er med god grund. For Dannebrog er smukt, og det er dejligt, at man hylder vort flag.

Er man på udkig efter en flagstangssokkel til sin flagstang, eller er man måske på udkig efter en hel flagstang og ikke blot en sokkel til flagstang, så kan man finde både flagstang sokkel og hele flagstænger hos www.flagstangsfabrikken.dk

Flagstangsfabrikken er leveringsdygtig i både flagstang sokkel, flagstænger, vimpler og flag, hvor alt er danskproduceret. Alle de flagstænger man finder hos Flagstangsfabrikken er fremstillet på Flagstangsfabrikkens egen fabrik, der er beliggende i Lunderskov i Sønderjylland. Hos Flagstangsfabrikken bliver flagstængerne produceret i henholdsvis træ og i glasfiber, så man selv kan vælge, hvilket materiale ens flagsstang skal være i. Der anvendes nåletræ til at producerer flagstængerne i træ, og dette træ er særligt udvalgt til Flagstangsfabrikken. Det sikrer, at man som kunde altid får den højeste kvalitet af en flagstang, når man køber den hos Flagsstangsfabrikken.

En flagstang er ikke bare en flagstang, da de kommer i forskellige højder og drøjder. Højden på flagsstangen som man skal have, kommer helt an på, hvor højt ens hus er, og for at gøre det så nemt som muligt, kan man inde på Flagstangsfabrikkens hjemmeside, finde et skema, hvor man kan se, hvor høj ens flagstang skal være, i forhold til hvor højt ens hus er. På skemaet kan man også se, hvor stor flaget eller vimplen skal være, således der er harmoni i størrelsen.

Vil man se mere, kan man klikke sig ind på www.flagstangsfabrikken.dk

SHARE
RELATED POSTS
Hvorfor Gulvafslibning er Vigtigt for dit Hjem
Ståltage ? flotte, robuste og billige
Nyd friluftslivet hele året rundt