Drømmer man om at have en fed bil i luksusklassen holdende i garagen, men rækker økonomien kun til en bil i mellem- eller økonomiklassen? Det er naturligvis tilladt at drømme og at have ønsker. Med flexleasing kan man dog gøre meget ved både drømme og ønsker, når det handler om at finansiere en bil i en højere prisklasse. Mercedes-Benz, Audi, BMW, Porsche, Ferrari, Lamborghini og Volkswagen. Er det bilmærker, som får pulsen op og tankerne til at flyve, indtil de økonomiske overvejelser som oftest får dem til at lande brat i virkeligheden, hvor et bilkøb i denne prisklasse absolut ikke står på programmet foreløbigt? Med den høje registreringsafgift, der er her i landet, vil det ikke kun forudsætte en særdeles høj indtægt, men faktisk også være direkte ufornuftigt at realisere drømmen. Hvorfor være ufornuftig, når man kan handle fornuftigt ved hjælp af finansiering med flexleasing?

Hos SpecialCars er man specialister i biler i den absolutte luksusklasse. Her tilbyder man flexleasing til kunder, der ikke vil spille hasard med deres økonomi for at få råd til at køre komfortabelt og lækkert. Med en aftale om flexleasing binder man sig ikke til at skulle betale et stort beløb for sin nye bil på én gang. I stedet betaler man kun for den periode, som man vælger at køre i bilen. På den måde er der ikke tale om at skulle binde et stort beløb. Apropos at binde, så vælger de fleste typisk at binde sig for 12 eller 24 måneder ad gangen.

Hos SpecialCars yder man naturligvis professionel rådgivning gratis og ganske uforbindende. På den måde er man sikker på at få en aftale i hus, som matcher det behov, som man har, og som giver én den bedste aftale. Hos firmaet tilbyder man også splitleasing til virksomheder. Det benytter stadigt flere virksomheder og medarbejdere sig af. Ved splitleasing bliver omkostninger til en bil delt mellem den erhvervsmæssige kørsel og privatkørslen. På den måde kan man ved splitleasing spare masser af penge, og det er jo dejligt. Læs om begge typer leasing på Specialcars.dk.

SHARE
RELATED POSTS
Er du arbejdsløs og har brug for hjælp
Ferie i Danmark
Skydelåger til garderoben