Beskyttelse af telefonen er så meget værd at investere i, hvis man er lidt af en fumlefinger. Det kan alt andet lige gå hen og blive meget dyrt for en, hvis man bliver ved med at tabe telefonen og den går i stykker. Der er nogle som har det med covers som andre har det med cykelhjelme, man synes ikke det ser sejt ud, og derfor gider man partout ikke og bære den, og det samme gælder for telefonen.

Når man så taber den og den går i stykker og man skal hive femhundrede kroner frem fra pengepungen for at få skærmen lavet eller hvad der ellers er gået i stykker. Så kan man rigtig stå og ærgre sig over, hvor dyr ens overfladiskhed har været for en. For at undgå det, er det meget bedre for en at besøge sider som https://www.coveryourphone.dk/, hvor man finder et stort udvalg af smarte covers til ens telefon for en rigtig god pris. Så det er bare og få udvalgt et par stykker man kan vælge imellem.

Køb hundrede covers for en reparations pris

Det er pludseligt mange covers man kunne have købt for samme regning som ens reparationer har kostet en, og så kan man jo overveje om det ikke var det værd og proppe telefonen i et cover. Det er jo heller ikke noget som behøver at være HelloKitty, hvis det ikke er noget man ønsker sig. Man kan også købe mange som bare er helt plan og ensfarvet, eller man kan måske være med til at designe sin egen.

Så kan man i det mindste få lavet noget, som man også kan tage med sig rundt omkring og ikke være bange for at vise frem, men måske ligefrem er stolt af at vise frem. Så det er også noget man kan se frem til, hvis det er man går på nettet for at få fundet et cover til telefonen af en art. En meget smart investering for dem, som har det med at tabe tingene eller bare generelt er uheldig med sådan nogle ting. For man kan tabe telefonen mange gange før den går i stykker.

SHARE
RELATED POSTS
Se de lækre produkter fra meraki
Topprofessionel mekaniker i Ballerup
Et skønt weekendophold