Den gode gamle rubiks cube

På hjemmesiden www.mastercubestore.dk kan du endda stadig finde salg af en rubiks cube, nærmest uanset hvor gammel den er ved at være, så vender den nemlig stadig tilbage og strækker sig efterhånden over flere generationer. En rubiks terning, også kaldet en professorterning, er noget der umiddelbart på ingen måde går af mode, og det er måske også for det bedste, da den er noget af det mest intellektuelle hjernevrider legetøj som børn og unge kan få sig, og sådan har det været i meget lang tid, hvis ikke lige fra starten da den udkom i første omgang for lang tid tilbage.

En terning af stor potentiale

Den gode gamle professorterning har et meget stort potentiale indenfor hjernevrider legetøjet, og det slår nemlig mange, hvis ikke størstedelen, af det legetøj som børn får smidt i hovedet i dag ellers, da den nemlig fokuserer på at udelukkelsesmetoden, hvilket er noget som er med til at udvikle den innovative tilgang til ting i hjernen. På denne måde skaber den potentiale for indlæring for børn der bruger den, og når først du har lært hvordan den skal bruges, så er det ikke blot noget du glemmer med det samme igen, men derimod bliver det vedholdende og sat fast i din mentalitet.

Prøv den og du skal ændre mening

Nok tænker du lige i øjeblikket at det umiddelbart er vanvittig kedeligt at stå og rykke rundt på siderne af en terning med forskellige farver, og ja det kan måske ikke være lige så intenst som at sidde og spille call of duty på din xbox, men derimod så giver det højest sandsynligt lidt mere arbejde for dine indre øjne end et normalt og intetsigende skydespil ellers ville gøre på dit tv. Der skal lidt initiativ til for at det er sjovt, men når du først får det lært, så er det noget der hurtigt kan fange dig.

SHARE
RELATED POSTS
Ridehjelme skal have perfekt pasform
Noget praktisk med på vejen
Camping