Heste er et populært dyr og både børn og voksne har stor glæde af at have en hest. Kan man ikke have sin egen hest er det muligt at låne en hest hos et stutteri. Uanset om man har sin egen hest eller låner en hest, er det vigtigt at have rideudstyret, særligt ridehjelme er vigtigt. Med det rette udstyr får både hest og rytter en god rideudstyr. Rideudstyr er en bred kategori, men indebærer udstyr til både hest og rytter.

Udstyr til rytteren

Hos Happy Horse kan man købe rideudstyr af hver en slags og til gode priser. Kategorierne er mange og udvalget er bredt. Det første man skal se efter til rytteren er ridehjelme. Er uheldet ude og hesten reagerer uforudsigeligt, det er ofte biler på vejene som skræmmer hesten, skal man sørge for at være godt beskyttet. Ridehjelme kan sammenlignes med en cykelhjelm, som også er vigtigt. Dog er der flere ryttere, som passer på hovedet med en ridehjelm, da det slet ikke er smart at ride uden hjelm. Hos Happy Horse har de et bredt udvalg af dette overordentlige vigtige rideudstyr.

Ridehjelmen

Den klassiske ridehjelm er med sort velour og er næsten nostalgisk for de ryttere, som har redet i mange år. Er man først kommet i gang med at ride, er det svært med at stoppe igen og man ser da også ryttere i alle aldersklasser. Når man vælger en ridehjelm skal den have den rette pasform og det er også at finde hos Happy Horse. For de børn som starter med at ride, er der også ridehjelme at finde. Ridehjelmene til børn kan fes i forskellige farver, hvilket kan være med til at motivere barnet til at tage en ridehjelm på hovedet. Dog er det ikke noget som børn sætter sig imod, da de jo kan se alle de voksne, som netop har ridehjelme på. I takt med at barnet vokser og stadig er passioneret for at ride skal man huske på at skifte hjelm.

SHARE
RELATED POSTS
Varme på terrassen
Få sukkerfri is lige her til fryseren
Trænger du til nyt tøj til klædeskabet