En tur til København, for at købe julegaver, ja så skal bilen helst parkeres meget centralt i København, og gerne i nærheden af Strøget og Magasin – jeg selv parkerer gerne i eller omkring Borgergade, da jeg syntes at dette er centralt for mig og de butikker og steder jeg kommer i og til. Førhen var det et mareridt at skulle til København, og mange gange tog jeg også toget, for ikke at skulle køre rundt og lede efter en parkeringsplads. Men jeg syntes heller ikke det er løsningen med toget, når man skal på shopping tur, for så mangler bilen lige, hvor man kan smide alle sine pakker og ting af. Jeg selv plejer at have en køletaske med, hvor jeg lige har lidt forsyninger med, så bliver min shopping tur lidt billigere.

Parkeringshuse

Nu er der jo kommet disse parkeringshuse i midten af København, og ud over den i Borgergade, er der også en i Adelgade og på Landgreven – så muligheden for at parkere i et parkeringshus i København og spise sin medbragte mad i tørvejr på ens shopping tur er tilstede. Jeg søgte på nettet efter p hus københavn, og ebp.dk kom frem med deres fine parkeringshuse. Det er for mig vigtigt at min bil står sikkert og trygt når jeg er i København, og det gør den ofte i disse parkeringshuse. Det parkeringshus jeg benytter i Borgergade of for den sags skyld også de 2 andre nævnte, har videoovervågning, hvilket for mig er en stor tryghed når jeg parkerer.

SHARE
RELATED POSTS
Et stærkt udvalg nu
Fantastiske filmkurser for dig som vil noget med film
Lad en advokat se på din arbejdsskade