Fornyelse af huset

Nu er vinteren atter engang kommet til Danmark, og det er tid til at hygge med familien indenfor i varmen. Måske syntes du, at huset mangler at blive malet indvendig eller måske mangler væggene noget nyt tapet? Gulvet ser også lidt slidt ud og kunne sikkert godt trænge til en kærlig hånd. Mangler du maler slagelse ? Så er Råd & Mal et Malerfirma der kan hjælpe dig, hvis du mangler at få malet dine væge, sat noget nyt tapet op, eller mangler at slibe dit gulv. De maler slagelse og mange andre steder!

Måske kan du godt lide at gøre tingene selv, men du kunne godt tænke dig lidt rådgivning fra et Malerfirma der har billige maler og som ligger tæt på slagelse, inden du går i gang. Hos Råd & Mal vil man gerne hjælpe dig. Råd & Mal har erfaring inden for gulvslibning, ludbehandling, gulvlakering, alt malerarbejde, tapetopsætning m.m.


Søger du en Maler i slagelse, så tag kontakt til Råd & Mal med det samme! De kan også tilbyde gode og billige produkter på deres webshop. Der kan du købe forskellige tapeter som f.eks. tapet med diverse naturmotiver, tapet med blandet farver, eller tapet med by-motiver. Børnene skal heller ikke snydes for sjove og spændende tapeter. I webshoppen kan du også finde Disney tapeter med Micky Mouse eller Minne Mouse. På deres hjemmeside kan du også finde et online NCS-Farvekort, så du netop kan finde de farver der passer dig bedst.
Råd & Mal har leveret billige maler rundt omkring i Danmark, både i slagelse, allerød, og middelfart. Firmaet har eksisteret siden 2006 og har gjort mange kunder rigtig glade med deres gode arbejde. Firmaet er familiedrevet dvs. far, mor, og datter danner firmaet “Råd & Mal”, og de står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Find dem på http://raad-mal.dk/ og læs deres mange gode tips!

SHARE
RELATED POSTS
Forny dit hus
Langt væk fra den daglige forurening
Julen nærmer sig med hurtige skridt