Køb dit smarte festtøj til julefrokosten hos Mr

Skal du være klar til julefrokosten eller mangler du bare en rigtig god gave til din mand, kæreste eller bekendt? Ja, så skal du tage et kig forbi mr.dk som har det smarteste og trendy herretøj
<link5>

Hverdagsklassikere til arbejde og til fest

Du finder mange forskellige tøjmærker hos mr.dk og stilen kan du tilpasse efter dine egne ønsker. Leder du f.eks. efter noget moderne og klassisk tøj til mænd som både passer til hverdag, arbejde og fest skal du gå efter mærker som Hugo Boss og Boss Black. De har en tøjkollektion som består af skjorter med de klassiske farver, såvel som terner og print. Deres skjorter har regular fit og en cut away krave.Du finder også herretøj som består af striktrøje man kan have ovenpå skjorten til de kolde dage som er lavet i 100 procent bomuld.

Elegance til julefrokosten

Mangler du det helt rigtige outfit til julefrokosten finder du også et spændende udvalg af festligt herretøj med elegance og trendy stil. F.eks. kan du finde en meget flot blazer med 2-knapsåbning og dobbelts slidst bagtil. Blazeren kan du få i tre forskellige farver og kan kombineres enten til et par herrebukser eller et par smarte jeans. Man finder også lækre sorte og cognacfarvede herresko som passer til den smarte og elegante stil. Skoene er i lækkert skind og med snørebånd.

Alle julegaver og herretøj købt hos mr.dk byttes frem til den 8. januar 2016, og du får både gaveindpakning og byttemærke med i prisen både online og i butikkerne. Lige nu kører Mr med gode tilbud på udvalgte varer. F.eks. kan du finde to skjorter til 500kr. Du finder mange forskellige mærker inden for tøj til mænd – et lille udpluk er f.eks. Henri Lloyd, J. Lindeberg, Diesel, Boss, Samsøe-Samsøe, Tommy Hilfiger, Sand og mange flere.

SHARE
RELATED POSTS
Et adrenaling chok er tit godt
En sund måde at sidde på
Kom ned i kroppen