Inspiration til indretning af børnværelset


Et børneværelse kan være et spændende univers hvor fantasi og lege bliver til virkelighed, det er derfor helt fantastisk at skabe nogle rammer hvor de små pus kan udfolde deres kreativitet på den bedst mulige måde. Hvorvidt det er med legetøj, malebøger eller måske det kunne være en idé at indrette værelset så de bliver stimuleret på den bedst mulige måde og dermed opnår deres fulde potentiale.
børnemøbler
Børnemøbler fås i et utal for forskellige størrelser og former og det er sådanset kun fantasien der sætter grænser for hvad du vil have.
Den berømte sebra kili seng også bedre kendt som en lilleper seng er en helt genial seng som kan være barnets trygge rammer hele vejen op igennem de små år. Sengen er lavet på en sådan måde at man kan trække og udvide den så den ?vokser? sammen med barnet. I starten er siderne på og barnet kan ikke selv komme ud af sengen men som tiden går, kan man tage kanten af og så fungerer det som en almindelig børneseng. Udover at være en meget praktisk børneseng så er en sebra kili seng en design klassiker.

Indretning børneværelse kan være en rigtig sjov proces, man kan vælge et tema ud fra hvilket barn man har. Er dit barn helt vild med biler så er det måske en ide at finde børnemøbler der ligner biler, har biler på sig eller måske at lave en helt garage til biler. Modsat hvis det er en pige så er det måske heste der er det helt store og så kan man jo indrette med flotte billeder af heste og gårde.

Børneværelsets indretning kan jo også være et spændende rum at lære i. Lære tal og alfabetet og måske lave nogle tavler man kan skrive og tegne på. Læring kan let gøres til en leg og hvis man vil sine børn det bedste kan man jo give dem nogle redskaber til at komme i skole med.

SHARE
RELATED POSTS
Pas på dig selv og andre i trafikken!
Skal dine kollegaer forkæles med en julegave?
Det dejlige ved forår!