Er du en af dem, der næste sommer afslutter folkeskolen, og tænker du gerne vil et år på en af de mange efterskoler?
Og er du et af de mennesker, der ELSKER at være kreativ? Så er du kommet til det rette sted. Frølevslejrens efterskole er nemlig en skole, hvorpå du kan få lov til at danse alt hvad du har lyst til! Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men denne efterskole er nemlig en efterskole med dans på højt plan, og her kan du blive klar til den store danseforestilling! Der vil her være en hav af fantastiske udflugter, turneér i TOPKLASSE, og endda en skiferie oven i hatten! Se info her www.fle-skole.dk/danse-efterskole.html

Det lyder som sagt næsten for godt til at være sandt, men denne efterskole er simpelthen en af de efterskoler der er umådelige kreative, så hvis du har en masse kreative, fantastiske ideér i dit hoved, er dette helt sikkert efterskolen for dig! Efterskolen har beliggenhed i Sønderjylland, omkring 45 minutter fra Koldning, så der vil være rig mulighed for transport! Sønderjylland er en dejlig, rolig del og du har måske ført hørt om det sønderjyske kagebord? Ja det er hvert i Sønderjylland, og det må du heller ikke gå glip af, når du drager afsted på efterskole! Du får et fantastisk sammenhold med de andre elever på skolen, og du glæder dig hver dag til at stå op, når du skal i gang med dagens gode formål. Og ja, som sagt er Det en efterskole med dans, men du du har faktisk også mulighed for have nogle andre fantastiske, spændende linjefag! Heriblandt musik, film, lyd og lys mm. Du kan se meget mere på selve hjemmesiden, som der bliver linket til i bundet af artiklen.

Undertegnede håber du med denne artiklen er kommet tættere på dit efterskolevalg – der mange store overvejler med i sådan en beslutning, men uanset hvad du vælger, så er man hos Frøslevslejrens efterskole klar til at tage imod dig og de mange andre elever!
Her finder du hjemmesiden m. informationer: www.fle-skole.dk

SHARE
RELATED POSTS
Når man skal i retten
Find en fantastisk feriebolig online
Køb den nye Mercedes E-Klasse stationcar hos Ejner Hessel