Hos webshoppen www.hooked4pets.dk finder man i sandhed et stort udvalg af ting til dyrene; herunder også hønsehuse til det lille husmandssted eller den private bolig, der har eller påtænker at have høns i haven. Hønsehus hos www.hooked4pets.dk kommer i flere forskellige størrelser, modeller og priser. Hønsehus er nemlig ikke bare et hønsehus, og man skal derfor gøre op med sig selv, hvad man synes, er mest passende til netop sine høns.

Fordelen ved at have høns hjemme hos sig selv er i høj grad, at man kan være 100 % sikker på, hvordan de høns som bidrager med æg til husstanden har det. Man kan være sikker på, hvor meget plads de har fået og har til at begå sig på, ligesom man kan være sikker på, at de ikke udsættes for stress, får god mad og god pleje. Derudover er der hurtigt mange penge at spare på æg i det daglige, så udover at man sikrer sig bedre dyrevelfærd, ja så kan man også tage hensyn til sin pengepung. Høns kan som regel spise madaffald som brød, frugt og grønt, så udover de førnævnte ting, ja så bekæmper man også madspild. Man gør således sin husstand miljøvenlig og bæredygtig.

Hvis man påtænker at anskaffe sig høns, skal man huske at tage hensyn til eventuelle naboer. En hane der galer klokken opkast om morgen er næppe ønskværdigt for ret mange, der ikke selv har høns, og derfor kan man med rette holde sig til en hønsegård med udelukkende høner, hvis man bor i et område, hvor der er naboer ved siden af sig. Omvendt, bor man ude på landet, hvor der er langt til den næste nabo, ja så gør det næppe noget, at man har en hane i hønsegården, der galer, når solen står op.

Det er ikke synderligt krævende at have høns, men de skal selvfølgelig have mad og gøres rent regelmæssigt. Til gengæld får man friske æg hver dag, og hvis man tillige har en have, hvortil man kan kaste hønsegødningen hen, er der også god chance for lækre afgrøder. Hønsehus skal købes hos www.hooked4pets.dk

SHARE
RELATED POSTS
Pas godt på hunden i vintermånederne
Her køber du lækkert, men billigt goldudstyr
Find en guide over de gode spisesteder