Har du brug for en spånsuger? Eller vil du bare gerne lidt om spånsugning? Så kan du med fordel læse med i denne artiklen.

Hvis du har brug for spånsugning, kan du få nogle fantastiske spånsuger hos Flexair.
Flexair har en produktlinje af spånsugere til brug for afsugning af lettere materialer som papirrester, træ plastik og støv mv.
Som importør og distibutør af CENTAB´s produkter i Danmark. er Flexair et af de bedste virksomheder. CENTAB´s produceres i Sverige og er kendetegnet ved høj kvalitet til fornuftige priser.

Man har hos flexair nogle typiske anvendelsesområder:
Trykkerier for afsugning af papir, papirstøv, strimler etc.
Plastindustri for afsugning af granulater, støv etc.
Sløjdlokaler for rengøring samt afsugning fra maskiner.
Tømrer/Snedker for afsugning af spåner, støv, etc.
Hvis man spørgsmål til produkterne eller brug for et tilbud kan man bare kontakte Flexair. Man finder oplysningerne til email og telefonnummer inde på deres kontaktside.
Flexair bistår også af ingeniører der kan rådgive og som er omkring funktionsbeskrivelser og andre ting.
Ingeniørerne er rigtig gode til brug for udarbejdelse af udbudsmateriale.
De er også gode til etablering af spånsug til skoler og undervisningsinstitutioner – kontakt os blot for nærmere drøftelse.
Hvis man vil høre mere om denne fantastiske virksomhed skal man blot gå ind på deres hjemmeside. Hjemmesiden er nem og overskuelig så selv den med minst interneterfaring kan nemt finde rundt. Du kan komme ind på hjemmeside ved at klikke på dette link spånudsugning , der sender dig direkte ind på hjemmesiden så du kan komme ind og se de fantastiske tilbud omkring spånsug, du ikke kan modstå!

SHARE
RELATED POSTS
Få tips til, hvordan du selv starter en blog
Alt tøj på nettet
Parabol tv nu