Honningens sødme


Det er ingen hemmelighed, at der i dagens samfund er stort fokus på, at man begrænser indtaget af søde sager. Dette er en udfordring for mange mennesker, da de fleste kender til den der “eftermiddagskrise”, man kan opleve på arbejdet, hvor man snart skal hjem, og blodsukkeret er på sit laveste efter en lang dag. Her er der ofte en tendens til, at man tyer til de hurtigere løsninger for netop at få noget hurtig energi: chokolade, cola, kage. Mange sundhedseksperter advokerer netop for et fokus på, at man sørger for at holde sit blodsukker stabilt, så man undgår disse situationer. Derudover henviser sundhedseksperterne også til, at man erstatter hvidt sukker med naturlige sødemidler så som honning, dadler mv. De advarer nemlig også imod kunstige sødemidler, hvorfor disse eksempler kan ses som gode alternativer – også til desserter.

SHARE
RELATED POSTS
Togferier bliver mere og mere populære
Få det bedste ud af den kolde tid
Det at svømme og spise

Comments are closed.