Jeg er simpelthen jordens lykkeligste menneske – mit nye køkken står nemlig færdig med den flotteste naturstens bordplade – en bordplade jeg bare har ønsket mig så længe jeg kan huske, men ikke lige havde råd til at købe før nu – men den var godt nok værd at vente på. tænk sig, at man kan blive så glad for sådan en ting, men det er jeg. Selvfølgelig er jeg også glad for mit nye køkken – men bordpladen giver lige prikken over i’et. Mine venner der har været med til indvielsen af mit nye køkken, siger det samme – ej, hvor er den flot den bordplade, og spørger ind til hvor jeg fandt den henne. Jeg fandt den på Inpro.dk da jeg var i gang med at lede efter diverse ting til mit nye køkken.

Forskellige farver bordplader

Det kan være lidt svært at se strukturen på bordpladen på billedet – men det er farvespillet der gør udslaget på helhedssynet. Men på InPro og deres hjemmeside, kunne jeg se det meget tydeligere. Inpro var søde og meget hjælpsomme, da jeg henvendte mig til dem – jeg havde brug for at høre om jeg kunne få den natursten som jeg havde udvalgt mig skåret til så den passede ind i mit nye køkken – og hvordan jeg så lige skulle vedlige holde denne eksklusive natursten. Der var ingen smalle steder – stenen kunne skæret til, og jeg fik en professionel vejledning i hvordan jeg skulle behandle min nye bordplade når den var kommet på plads. rigtig god kunde service.

SHARE
RELATED POSTS
Brug for ny brusekabine? Se mere her
Sommerhus leje
Køb den dispenser som egner sig bedst her