Fem gode måder at promovere din virksomhed på

Det kan mange gange være lidt svært at komme ud til kunderne. Hvis man arbejder i en stærk konkurrencepræget miljø, er det derfor endnu vigtigere at man får den midste fordel når det drejer sig om at skrabe kunder til sig. Her er en liste med fem gode råd til hvordan kunderne bliver lidt gladere for dig.
bl-graphic
Reklameartikler
Hvad er lige reklameartikler? Det er rimelig let for. Det er produkter du giver eller bidrager til kommende købere på hvorpå du får dit reklametryk på. Det kan være alt fra keyhanger, powerbank, tasker, paraplyer, beachflag, håndklæder og meget mere.

Keyhanger
En keyhanger er utroligt billigt at fremstille og det er noget som mange anvender overalt hvor man kommer hen. Er det nøglen til garagen, ekstranøglen eller postkassen så er det noget man bruger. Det kan også være at man vil bruge en keyhanger til større arrangementer som akkreditering. Så er det fedt at man har sit firmalogo på.

Powergbanks
En powerbank er måske en lidt større gave til kunderne men hvis det er gode samarbejdspartnere så kan man virkelig skille sig ud og næste gang din kunde finder sin powerbank frem tænker de helt sikkert på dig. En powerbank kan også være en rigtig god gave til dine medarbejdere, så tænk over det til jul når dine medarbejdere skal have firmagaver.

Beachflag
Synlighed kan være essentielt hvis man skal ud og promovere sig til større salgsevents eller konferencer. Et beachflag er utroligt let at tage med og sætte op og det giver fremragende synlighed. Når du ikke har det med til konferencer kan det jo også pynte udenfor virksomheden.

Muleposer/shoppingtaske
Hvis du planlægger at give dine kunder en julegave, hvorfor så ikke lægge dem i en mulepose med din virksomheds navn på. På den måde når dine kunder er ude at handle ind, reklamere de samtidig for din virksomhed. Det er jo næsten gratis reklame.

SHARE
RELATED POSTS
Køb billige kvalitets bonruller hos Papirshop.dk
En sikring til den fummelfingrede
Få mere viden