Så fik jeg lige min nye KASK Ride hjelm hjem – Jeg ved godt at det måske er at prale lidt, men nu går jeg ikke kun ind for sikkerheden, det må også gode se lidt smart ud – og for mig er det ikke lige det fedeste at skulle have en ride hjelm på hovedet – så alene det jeg skal have det på, gør at jeg køber det der er mest sikkert men også mest smart og åndbart. Det er ikke alle steder jeg kan få det jeg gerne vil have af udstyr til min hest og mig selv ud over Rytterhjoernet.dk – nu ved jeg hvad de har og kender deres produkter, så jeg behøver ikke at komme i deres fysiske butik, men kan handle det jeg skal bruge på nettet og få det leveret til døren. Jeg elsker at få pakker fra dem, det er ligesom Juleaften.

Min favorit shop

For mig er det vigtigt at hestens seletøj og sadel er af en sådan kvalitet at det også holder længe og passer min hest uden at den får trygsår – og det får jeg ved Rytterhjørnet – er der noget jeg er lidt i tvivl om, så klikker jeg bare på det ikon Læs mere, og så står der hvad seletøjet er lavet af, eller hvad det er jeg nu gerne vil vide. Jeg elsker også deres eksklusive mærker og kvalitet og det må jeg så bare betale for, for det vil jeg ikke gå på kompromis med – og ja, måske er jeg et forkælet barn.

SHARE
RELATED POSTS
Så er julegaven til barnet købt!
Herreløse kæledyr i venedig
Oplev europas skønhed