Der er hjælp at hente under selvsalg af huset

Står du med et hus som du skal sælge, er der mange store beslutninger som man skal træffe. Den første er i det hele taget hvordan man skal i gang med salget, og om en anden skal klare arbejdet for dig. Når man vælger en ejendomsmægler, skal man ofte betale en sum ud af husets pris ved salget, og derfor kan det godt svare sig at sælge huset på egen hånd.

Hvad skal man gøre for at komme i gang med salget?

Når man har besluttet sig for at ville sælge sit hus selv, skal man først og fremmest have undersøgt boligmarkedet for den passende pris til huset. Det gør man bedst ved at se hvor meget husene i det omkringliggende område er blevet solgt for. På den måde kan du danne dig et billede af hvor meget I skal sælge huset til. Ved selvsalg er man også nødt til at undersøge husets egen stand og få lavet en lovpligtig energimærkning af huset. Derudover skal man også selv stå for annonce oprettelse og fotos af huset ved sælg selv. Når det er sagt, er det efterhånden blevet nemmere med selv salg. Mange af de sociale medier har f.eks. åbnet op for selv salg mulighederne gennem grupper og post på egen væg på f.eks. Facebook.

Selvsalgsside er en hjælpende hånd

Leder man efter en rigtig god side som har med selvsalg at gøre, skal man gå ind på mithjemtilsalg.dk. Denne hjemmeside er nemlig lavet til alle dem som ønsker sælg selv af egen bolig. På hjemmesiden kan man lave sin egen selvsalg annonce. Herinde vil man også kunne finde alle tips og tricks i forbindelse selvsalg. Mangler du en god håndværker, en jurist eller en helt tredje fagperson i forbindelse med sælg selv af huset. Siden er blevet lavet af to tidligere ejendomsmæglere som kender til hele produceduren med at sælge huset. De har derfor lavet en side som har gjort det rigtig nemt for privatpersoner at sælge huset selv gennem selvsalg på siden.

SHARE
RELATED POSTS
Frækt undertøj til den lykkelige
De mere utraditionelle retter til jul
En sund måde at sidde på