En beskrivelse af smykker i Danmark

Der er mange danske kvinder, som gerne vil gå med smykker, som er designet og produceret i Dammark, da det giver en følelse af kvalitet, og sikkerhed omkring produktet, da man “ved” hvor det er lavet, også er det også meget specielt, da ikke ret mange fra Tyskland, vil have dansk smykkekunst , eller ligende. Den slags dansk smykkekunst, som der er mest af, er helt klart modesmykker, da modesmykker skal signalere noget specielt, som man ikke opnår med billige smykker. Nogle har prøvet at lave smykker som ligner shushi.

dansk smykkekunst er meget populært i USA, da det er noget helt unikt for dem, at få den mere rå stil, som de fleste danske modersmykker er designet i. Smykker behøves ikke kun at være dekorative, nogle smykker er endda praktiske, fx så kan der være en læbestift i en halskæde, og en pillebeholder i en ørering, der er mange forskellige accessories til smykker. Nogle mener også at potter og den slags kan betegnes som smykker, da der er dekorative.

Der er meget splittet meninger, om hvorvidt en potte skal være et smykke, da nogle mener, at et smykke er noget man kan bære på kroppen. Der er så andre som siger, at et smykke bare skal være dekorativt, og ikke sidder på kroppen.

Der er nogle ting man skal huske inden man køber dyre smykker: Man skal først overveje, om hvorvidt man vil have et lille eller et stort smykke ,da et stort smykke, nemt kan virke klumpet. Så skal man tænke over hvilket materiale det skal være lavet af, fx guld eller træ. Så skal man blive enig med sig selv om, at det enten kun skal være dekorativt eller også have en egenskab, såsom at have et makeup produkt, gemt inde i sig. Man skal altid huske, at det med smykker er en smagsag, om det så er potter eller ej, så er der noget for enhver smag.

SHARE
RELATED POSTS
Bestil allerede sommerferien i dag
Der hvor alle de eksotiske frugter kommer fra
Blokering af solen