Det har de fleste nok, det er nok også derfor der er så mange fotografer. Det er jo også en speciel begivenhed at være fotograf ved et bryllup. Nogle bliver kun fotograferet ved selve kirken, og andre vil fotograferes i naturen, eller et helt specielt sted. Andre vil have fotografen med til hele dagen, så alle minderne kan samles i en bryllupsbog. Hvad skulle man gøre hvis man ikke lige kunne finde en fotograf til selve dagen, det ville ikke være så godt, og helt ærligt, jeg tror da godt at jeg kunne glemme denne vigtige ting, hvis jeg selv stod for at skulle arrangere mit eget bryllup. Godt jeg ikke skal det, med min demens de light.

Bryllups fotograf

Det kan man vist godt se på billedet, at der er tale om et bryllup og en masse billeder fra dens store dag. Weddii.com gør det nemmere at planlægge et bryllup, så man bevarer overblikket, og så er det tillige gratis at bruge. De kommer også ind på, alle de leverandører man skal finde og som skal matche ens ønsker og budget. Herunder kommer der også fotograf til bryllup, som de fleste gerne vil have at det huskes. Det er jo en dejlig tid, at planlægge ens eget bryllup, men der er også mange ting man skal huske. Så personligt ville jeg selv anvende et program som weddii.com stiller til rådighed, for jeg syntes at en sådan dag skal være helt speciel og perfekt og ikke være overladt til nogen tilfældigheder.

SHARE
RELATED POSTS
Den nye verden
Find 5 stjernet camping til næste udflugt her i landet
Højskoleophold i udlandet