Til en Brother printer hører selvfølgelig Brother blækpatroner både de kulørte og sorte blækpatroner. Men om det er de originale eller kompatible udgaver, det kan jeg så fortælle at det er fløjtende lige meget. Jeg har både haft købt de originale og de kompatible Brother Blækpatroner, og det der printes ud, ser nøjagtig ens ud – så hvorfor så købe de dyre originale Brother blækpatroner. Ja det er et godt spørgsmål, og jeg har selv været der. Jeg troede at min printer ville gå i stykker af de der kompatible produkter, men min erfaring har nu fortalt mig, at det tager min Brother Printer nu ingen skade af – og det kan jeg kun takke Billigtoner.dk for. Jeg stod og skulle købe nye Brother blækpatroner, og da jeg skulle ud og handle med maske på for at få dem under Corona tiden – ja, så hoppede jeg på nettet.

Spar penge på blækpatroner fra Billigtoner

Det var min søn der fortalte at jeg bare skulle gå på nettet og lede efter Billigtoner.dk og se hvad de havde – jeg ringede til dem, efter at have gennemset deres hjemmeside, så jeg var sikker på at jeg fik det rigtige. Deres kunde service var der ikke noget at sætte en finger på – og BilligToner forklarede mig, dels hvilken model jeg skulle bruge, hvor jeg fandt den henne – og at jeg sagtens kunne bruge den kompatible løsning, og hvis jeg var utilfreds kunne jeg få mine penge tilbage, da de havde 100% tilfredshedsgaranti på alle deres produkter.

SHARE
RELATED POSTS
Ændringer i geometri, hurtigt og nemt.
Tog er fremtiden
Få en fantastisk ferie ved den jyske vestkyst