Det er ingen hemmelighed, at teknologien har udviklet sig meget i de seneste år. Moores lov, som siger, at antallet af transistorer på en given mikrochip fordobles ca. hvert andet år, har været gældende i årtier og har resulteret i eksponentielle stigninger i regnekraft og andre teknologiske fremskridt.

I dag tager vi mange ting for givet det ville have været utænkeligt for blot få år siden, f.eks. at kunne bære rundt på en kraftig computer i lommen, at have øjeblikkelig adgang til næsten ubegrænsede mængder information via internettet og at kunne kommunikere med hvem som helst i verden til enhver tid.

Det er umuligt at forudsige præcis, hvad fremtiden vil bringe, men det er sikkert at teknologien vil fortsætte med at udvikle sig i et stadigt stigende tempo.

Hvilke nye teknologier tror du, vil få størst betydning i de kommende år? Hvad tror du, der vil være muligt om 10, 20 eller endda 50 år fra nu af? Vi kan kun forestille os det, men én ting er sikkert: fremtiden vil helt sikkert være fascinerende!

SHARE
RELATED POSTS
Fantastiske filmkurser for dig som vil noget med film
Går du med ren samvittighed
Rejs verden tynd i forskellige farttøjer